fbpx

Restablecer la contraseña

Política de privadesa

27 de enero de 2024 por Vacances

1. D’acord amb el que estableix la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. Informa l’usuari de l’existència d’un fitxer de dades de caràcter personal que conté les dades que els usuaris introdueixen en el lloc. Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. és responsable de l’arxiu.

2. Les dades personals que l’usuari ha de facilitar són indispensables per a l’enviament de les comandes i redacció de factures. L’absència d’aquestes dades comportarà l’anul·lació automàtica de les comandes. En el moment d’inscriure’s a la pàgina, l’usuari es compromet a proporcionar dades personals vàlids, dades que permeten la prestació de servei per part de Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. i la correcta identificació de l’usuari registrat, així com l’enviament d’informació i publicitat dels diferents productes i ofertes que Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. pugui tenir a la seva pàgina web.

3. L’usuari i titular de les dades queda informat, i dóna el seu consentiment inequívoc, que mitjançant l’emplenament dels diversos formularis, les seves dades personals quedaran incorporades als fitxers automatitzats de Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L., amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com mantenir informat a l’usuari sobre els productes oferts.

4. L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de https://www.vacancesasagaro.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L., de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. o a tercers.

5. L’acceptació aquest avís legal suposa la prestació per part de l’usuari del seu consentiment exprés perquè Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. pugui remetre-li comunicacions publicitàries, promocionals o comercials per correu electrònic o altre mitjà de comunicació, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del correu electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. a l’adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@vacancesasagaro.com, manifestant la seva voluntat.

6. Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L. es compromet a complir la seva obligació de secret respecte a les dades de caràcter personal i aldeure de tractar-les amb confidencialitat. A aquests efectes adoptarà les mesures de seguretat raonables previstes per la llei per evitar la seva alteració, pèrdua o accés no autoritzat.

7. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal en els termes establerts en la legislació vigent, mitjançant info@vacancesasagaro.com o en Vacare Costa Brava Inmobiliaria S.L.

Abrir chat
Hola 👋
¿Cómo podemos ayudarte?